Oproep nieuwe leden

Indië zaal.
Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden om onze continuïteit te waarborgen, een schaak vereniging van 50 jaar kan toch zo maar niet verdwijnen daarom doen wij een oproep om nieuwe leden te werven, wij zijn een vriendelijk clubje met veel mogelijkheden, wij passen ons aan, aan de behoefte van onze leden zo hebben wij een aantal leden met een visuele beperking, daar hebben we speciale schaakborden en stukken voor.
Wij hebben ons gevestigd in Huize Salland in Colmschate en schaken op iedere dinsdag ochtend vanaf 10.00 uur in de Indië zaal op de eerste verdieping, (lift aanwezig) doordat wij deze ruimte van Huize Salland mogen gebruiken hebben wij ook iets te bieden voor de bewoners van het huis.

Wij spelen alleen een interne competitie en proberen wij onze contributie zo laag mogelijk te houden, koffie of thee is altijd beschikbaar, kom gezellig eens een keer kijken, doe een keer geheel vrijblijvend mee, proef de sfeer en speel mee, voor meer informatie verzoeken wij u om het vragen formulier in te vullen zodat u zich aan kunt melden bij ons gezellige clubje Het Witte Paard.