Clubavond: aanmelden en start vanaf 19:30!

Eind maart hebben we op de vereniging een overleg gevoerd over kleine wijzigingen aan de clubavond. Aangezien deze punten vorige keer onderdeel waren van het rondeverslag, hierbij nogmaals de punten in een apart verslag. Met deze opzet wil het bestuur zorgen dat alle leden een leuke partij kunnen spelen en toch op tijd huiswaarts kunnen keren.

• Uiterlijk maandag, 12:00 uur, melden wij ons aan/af bij de wedstrijdleider;
  • De indeling wordt vervolgens maandagavond op de website gepubliceerd;
  • De zaal is vanaf periode 3 op dinsdagen om 19:00 uur geopend;
  • Wedstrijden kunnen al vanaf 19:30 uur starten (graag rekening mee houden!).

NB Een veelgehoord knelpunt bij schaakverenigingen in den lande is dat de clubavonden tot laat in de avond duren. Het Witte Paard biedt juist een ‘vooravond’-programma, waardoor men vanaf 21:00 al huiswaarts kan keren. Kan, want er is genoeg tijd voor analyses en gesprekken na de partij! En de fanatiekelingen onder ons kunnen na hun officiële partij zeker nog een aantal snelschaakpotjes spelen. Kortom, een invulling met potentie!